14.11.06

Have-støtteforening i Vonsbæk Børnehave

Kære Alle.
I sommers arbejdede vi på at oprette en have-støtte forening i børnehaven. Den gik, som nogen måske husker, ud på at hjælpe legeplads-udvalget med at få en bedre legeplads. Vores ide var, at samle et vist antal forældre, som ville give en hånd med ukrudtsbekæmpelse, hækklipning og i det hele taget forskønnelse af børnenes legeplads og dermed deres hverdag.

Ideen var at ingen skulle forpligtes over evne, men at mange kunne give en lille hjælpende hånd, når man så sig i stand til det.
Der var kun ganske få som skrev sig på listen, og opgaven blev for stor for vi få. Legepladsen træger. Det er der ingen tvivl om og vi fik mange positive tilbagemeldinger på det arbejde vi lavede i sommer. Men vi magter det ikke alene og sådan må det så være.
Vi vil forsøge igen til foråret, at se , om vi kan få noget op at stå. Er der spørgsmål ang. ovenstående eller har I lyst at melde jer til støtte-foreningen er I velkomne til at kontakte os.

Venlig hilsen
Jan og Lise Tygesen(mor og far til Lasse og Oskar)
Vores mail adresse: liseogjan@hotmail.com

1 kommentar:

sandra sagde ...

Utrolig ærgerligt at se et så godt og nødvendigt initiativ gå i vasken. Lad os forsøge at tage tråden op igen til foråret og da håbe på støre opbakning. Opfordrer hermed flere forældre til at støtte op om dette og lignende projekter.
Hej. Sandra