23.1.07

Plads til flere små krudtugler & gymnaster


Gymnastik - vi øver os i at kaste og gribe. Oskar - og Astrid i baggrunden.

Følgende indlæg har vi modtaget fra Lise Tygesen - mor til Lasse & Oskar. Børnehaven som sådan har intet at gøre med gymnastikholdet mandag eftermiddag, men vi vælger at bringe indlægget her i bloggen da vi synes det er et rigtig godt initiativ som vi gerne vil støtte op om:

Kære alle børn & forældre.
Mandag d. 8. januar startede Else Bahnsen og jeg gymnastik for småbørn, i Vonsbæk Skoles gymnastiksal. Vi var ret spændte på, om vi og vore børn var de eneste som trængte til en ugentlig time med leg, motion og hygge. Stor var vores glæde da der dukkede intet mindre end 15 glade børn op - med hver deres forælder. Vores mål med gymnastiktimerne er:
  • - at børnene udfordres med alle deres sanser og oplever glæden ved at få bevæget kroppen.
  • - at både kendte og ukendte møder hinanden og oplever fællesskabet omkring vore børn ... godt for lokalsamfundet ... godt for os.
  • - at forældre og børn har en dejlig og afslappet sammen.
Timen starter med opvarmning via sanglege. Planen er at vi starter og slutter med samme sange, for børn elsker jo som bekendt det de kender.
Derefter lidt nye lege og så skal motorikbanen bygges op. Det er hurtigt gjort med så mange hænder. Nu skal der hoppes, gås balancegang, gynges og børn skal trilles - sanser og krudt skal bruges. Skolen ejer et flot udbud at materialer som vi gerne må bruge. Og det gør vi ...
Vi slutter af med rundkreds, hvor alle falder til ro igen, med bl.a. rim & remser.
Udfordringen for Else & jeg ligger i, at alle børn & voksne udfordres og har det dejligt. det så umiddelbart ud som om det lykkedes. (Der var også børn som ind imellem meldte sig ud af programmet og bare så på med mor eller far. Det er helt lovligt.
Venlig hilsen Lise Tygesen - mor til to små gymnaster, Lasse & Oskar."

Der er stadig ledige pladser så mød endelig op - mandag kl. 16.30 - 17.30.


Ingen kommentarer: