4.10.09

Dagbog uge 40

Mandag d. 28. september
Så er det mandag igen. Idag skulle vi have hentet mælk, så Lone tog nogle børn med i vores bus for at hente mælk i Fjelstrup. Hvor de dog hyggede sig. De børn som var med havde snakket om flyvemaskiner og ens far som havde haft ham med nede ved fjorden. Køreturen endte ved Ørby strand. Vel hjeme i børnehaven blev mælken sat på plads, så vi kunne få mælk til vores madpakker. Dette var en rigtig dejlig/hyggelig tur.
Idag har vi sagt goddag til Ida - Andreas' lillesøster. Hur er startet i børnehaven idag. Vi håber at hun får mange gode dage i vores børnehave.
Vi har spist vores madpakke udenfor og leget hele dagen på legepladsen.

Tirsdag 29. september
I dag er det tirsdag og nogle har været på tur, hvor de fandt masser af kastanjer, som vi skal bruge til at lave dyr af osv.. De var rigtig store og flotte.
Idag er det lidt mere koldt udenfor, det blæser også en hel del.
Vi har spist vores madpaker og frugt udenfor - hele dagen har vi været på legepladsen.

Onsdag 30. september
I dag er alle børn i børnehaven, og det var faktisk heldigt, for ham fotografen, der skulle lave billeder af børnene til vores bus, kom idag for at lave nye billeder. Så nu er vi lidt spændte, om det lykkes denne gang! Vi kunne ikke lade være med at mobbe ham lidt. Han lovende at billederne nok skulle komme på bussen inden jul, men hvem ved, der er nogen, der siger at julen varer lige til påske (OK den var måske lige grov nok.)
Vejret her over middag er blevet ganske godt, dejlig efterårssolskinsvejr! Men vi kunne dog godt være larmen fra maskinerne foruden - de arbejder ovre i SFO'en og har gjort det nu i to dage. Børnene er nok ved at vænne sig til det, de synes også det er spændende, når de kører sand af, og læsser på. Der er i hvert fald nogle af børnene, der er blevet inspireret, de leger i sandkassen med gravko, traktor og vogne og læsser af og på og graver.

Torsdag 1. oktober
Der er første dag i oktober, det er koldt udenfor. Vi har været på legepladsen i formiddag, og så har vi haft gang i at lave mange flotte kastanjedyr, som børnene skal have med hjem. Da det var spisetid, har vi spist udenfor. Men da vejret blev rigtig dårligt, så har de voksne sagt at vi går ind. Vi har taget alt vores legetøj frem, og så har vi leget hele eftermiddagen. Det var en god dag i børnehaven.

Fredag 2. oktober
Hej allesammen! Ja så er vi nået til fredag, og dagen startede med lune dejlige boller. Formiddagen gik med at lave flere kastanjedyr og vi havde også taget vores sangbøger frem idag, og vi fik sunget de sange, der var i den, især "kastanjesangen" er jo aktuel. Solen skinner men det blæser og det er faktisk koldt "tid til ekstra varmt tøj".
På "trods" ønsker vi jer alle en rigtig god weedkend!

2 kommentarer:

Sandra sagde ...

Mange tak for dagbog i dette format. Jeg når nemlig ikke altid at læse den der ligger på pulten. Så for mig er det et stort ønske at kunne følge med her. Ligesom Williams bedsteforældre osse gerne læser med.

Vonsbæk Børnehave sagde ...

Vi synes osse det er godt med en online-dagbog. Det var faktisk det oprindelige formål med denne blog. På nuværende tidspunkt fungerer det blot bedst i hverdagen med den goe gammeldags på pulten - kombineret med at vi laver en ugentlig opdatering her på bloggen. Dermed håber vi trods alt at kunne tilgodese alles behov.