26.10.09

Dagbog uge 43

Tirsdag d. 20/10
Sikke et dejligt vejr idag. Solen skinner og det blæser ikke særlig meget. Grøn og gul gruppe har været på tur idag. Børnenes ønsker var faktisk, at de gerne ville en tur ned til bækken for at se, om der var vand i bækken, så det gjorde vi.. Turen gik forbi en grisestand, hvor man kunne høre grisene grynte. Da vi kom ned til bækken, så vi at der var vand i. ( Det var der nemlig ikke sidste gang vi var der). Men der var også noget mere, der var nemli gogså nogle store maskiner, som var igang dernede, fik os en lille snak om, hvad det mon det var de lavede dernede, og om det havde forbindelse med det, som de er igang med at lave i Aastrup og hele vejen her ud.

Onsdag d. 21/10
Idag er det inde-hygge-lege-spille-tegnedag. Det stormer, en halv pelikan, og det er hundekoldt! Børnene nyder at være inde og lege. Der er gang i mange gode lege. I formiddag har vi tegnet persontegninger. Vi har holdt samling, og talt om vejret, vinden, træerne og alt det vi kan se betyder, at vi nu for alvor bevæger os mod den kolde tid. Vi har sunget snage, der fortæller hvordan vejret er. Blandt andet "bladene visner for nu bliver det vinter" og "Uh, hvor vi fryser".

Torsdag d. 23/10
Vi har været inde hele formiddagen, det var koldt og det stormer. Vi vi har leget så godt indenfor med alt vores legetøj. Vi har holdt samling, som vi plejer hver dag. Da vi har spist gik vi ud på legepladsen - kun en time. Vi tror det er for koldt. Nu er vi indenfor igen, og det er dejligt varmt. Vi har spist frugt og nu leger vi igen mens vi venter på vores mor eller far, og så skal vi hjem.

Ingen kommentarer: