1.12.09

Dagbog uge 47

Mandag d. 23.11
Så er weekenden slut, og det er atter mandag - men øv øv, sikke det regner rigtig meget. håber allesammen har nydt dette dejlige vejr, som har været i weekenden.
Rød gruppe har været til gymnastik idag, hvor vi rigtig kunne udfolde os. Vi havde gang i alle boldene - både de store og de små. Vi havde musik til.
I børnehaven var vi igang med at klippe og klistre, hu hej hvor det går der ud af. Børnene nyder dette rigtig. Da vi havde spist vores madpakker, blev der læst historie om abekatte, og da det var sådan et regnvejr, så vi også lige en film, som Cathrine havde med idag Da vi havde set den, gik vi igen igang med at klippe og klistre juletræer, hjerter og stjerner. Hurra - vi har fået vores bileder idag, så vi kan få dem med hjem.

Tirsdag d. 24.11
Jamen, der er jo ikke til at tro, at vi skriver den 24. nov. Nøjagtig en måned til jul. Solen skinner og det er rigtig lunt udenfor. Markerne er grønne og Rebissen er ved at springe ud. Det er ikke april måned - den er rigtig nok - det er november.
Grøn og gul gruppe har været til gymnastik idag. Det var rigtig dejligt, at vi kunne starte op igen. Det gør vi fremover hver tirsdag. Børnene nød det rigtig, og de havde ikke glemt hverken regler eller øvelserne.
Efter frokost gik vi på legepladsen og børnene legede godt i små grupper. Nogle cyklede, nogle legede gemme og andre tegnede med kridt på tavlen, som er blevet sat op ude under halvtaget. Desværre er det begyndt at blæse op, så vi bliver nok ikke ude hele eftermiddagen.

Onsdag d. 25.11.
7 af de grønne børn har været på tur nede i Vonsbæk skov. Vi skulle ned for at lytte til skovens lyde og snakke om, hvor dyrene bor, hvordan de holder varmen om vineren og hvordan de finder mad. Vi spiste vores madpakker dernede. En rigtig god og lærerig tur.
Hjemme i børnehaven legede resten af børnene på legepladsen, da vi har fået nye vinduer på den lille stue, så vi har haft en noget anderledes dag, da pludselig alle mand skulle være på en stue. Nå men det skal være skidt før det bliver godt.

Torsdag d. 26.11.
Igen idag har vi haft håndværkere i huset (det er lidt kompliceret da vi har smørselv og legetøjsdag idag) én stue til alle de børn og alt det legetøj er kaotisk, så vi gik tidligt på legepladsen. Men det var også ok vejr, så alle hyggede sig - og begge stuer blev klar til vi skulle spise, bare super. Hyggelig "smør-selv". Vi gik også ud over middag. Legepladsens vandpytter trækker børnene til sig, det kan alle nok se på flyverdragter og støvler, men sådan er det jo med vand og børn.

Fredag d. 27.11.

Vi startede dagen med lækkert hjemmebagt franskbrød som Nikolajs mor har bagt. Tusind tak Anja - det nød vi meget. Ved 9-tiden gik de små ud på legepladsen, hvor de legede i alle vandpytterne og blev lidt våde. Imens legede de andre indenfor. Efter frokost gik vi alle ud og kort tid efter begyndte det at regne, til stor morskab for børnene, der løb igennem vandpytterne og blev ganske og aldeles våde.
Nå men god weekend til alle.

Ingen kommentarer: