1.12.09

Uge 46

Mandag 16.11
Så er weekenden slut og hvor er der stille i børnehaven idag. Vi er kun 13 børn. I formiddags blev vi inde og legede, dvs. kl. 10 gik der 11 børn til gymnastik, men ak, knap var de kommet igang, kom der folk fra kommunen der skulle sætte stemmebokse op. Øv, Øv, Øv 3 gange Øv!!
Over middag gik vi ud på legepladsen, der var ikke særlig koldt. Børnene gynger, leget med smadder eller hygger sig i små grupper. Vi kan godt mærke, at halvdelen af børnene ikke er her.

Tirsdag d. 17.11
Der er kun 14 børn i børnehaven idag. Fem børn er syge og fem børn holder fri. Nogle af børnene har været inde og lege. De børn, som skal sove til middag gik ud på legepladsen. Om eftermiddagen gik vi alle ud igen. Solen kommer nogle gange frem og det blæser en lille smule - men det er ikke koldt.
Flere børn har leget med de nye puslespil som vi fik i mandags. Andreas har haft neglelak med - og der var mange børn som fik neglelak på.

Onsdag 18.11
I formiddag har en lille gruppe børn (Rasmus, Nele, Kamma, Marie, Line og Oskar T.) arbejdet med temaet; Hvad tøj skal man have på, på tur. Vi talte om, at det er koldt om vinteren, hvordan det mon føles hvis ikke man har tøj på. Vi stod udenfor et par minutter for at mærke, hvor koldt det følgtes. Vi talte også om, hvordan vi går klædt om sommeren. Vi talte også om, hvordan dyrene holder varmen udenfor, og så sluttede vi af med at spise mad udenfor (det var en kold fornøjelse). De andre børn legede udenfor på legepladsen imens. over middag var vejret blevet så dårligt at vi blev inde.

Torsdag 19.11.
Så er vi begyndt at julepynte. Børnene har klippet hjerter, juletræer, stjerner. De har pyntet juletræerne med pailetter og glimmer. Vi vil fra nu af hygge med klip, klister osv.. Det varer heller ikke længe, så får vi måske besøg af Nis og Nissepigen. Vi glæder os og taler meget om dem.
Efter frokost er vi alle gået ud for at få noget frisk luft. Det blæser godt nok en del, men børnene er ligeglade - de gynger, leget med smadder og cykler.

Fredag 20.11
Så er det blevet fredag, vi har fået fredagsboller idag, hvor vi rigtig har hygget os med at spise dem.
Idag har vi rigtig fint solskinsvejr, så vi har nydt at være udenfor hele dagen, hvor vi også har spist vores madpakker samt frugt. Børnene har rigtig nydt det gode vejr - der har været gang i dem. Med spande er der lavet sandkager, der er blevet løbet, slagsmål, råbt højt, fro det kan man nemlig gøre uden for.
En rigtig god weekend til jer allesammen :-)

Ingen kommentarer: